Levensvragen

Iedereen heeft in zijn of haar leven op een bepaald moment wel eens vragen als:

Wat is er toch met me aan de hand ?
Maak ik wel de juiste keuzes?
Ben ik wel gelukkig?
Zit ik lekker in mijn vel?
Kan ik nog genieten?

En wat is er toch met “tante”,  elke familie heeft wel een apart iemand in zijn gelederen. Af en toe borrelt dan de vraag op: "Is hij/zij alleen excentriek of is er toch meer aan de hand ?"

Weken of zelfs maanden hierover tobben is vervelend en vaak niet nodig. Het kan verhelderend zijn om uw persoonlijke vragen en twijfels met een professional te bespreken.

Want, familie en vrienden geven vaak goed bedoeld advies maar soms net niet het juiste. Of u wilt er niet met hen over praten, om hen niet lastig te vallen met uw problemen. Een gesprek met een professional  kan inzicht geven. Een stap zetten in de juiste richting. Als professionele coach bied ik u de mogelijkheid uw vragen of twijfels op een andere manier te benaderen. Ik neem u daarvoor graag mee de natuur in; we maken samen een flinke wandeling door de duinen, bos of het strand. Tijdens het wandelen bespreken we nieuwe inzichten en ideeën. De natuur en buitenlucht zorgen voor een ontspannen en ongedwongen gesprek, waardoor ruimte ontstaat voor andere inzichten en reflectie.

“Even pas op de plaats maken en uw leven overdenken”