MEDIATION in de regio VOORBURG

U bent op zoek naar een goede mediator in de regio Voorburg of in een andere regio zoals: Delft, Leiden, Rijswijk, Katwijk, Pijnacker, Den Haag, Delfgauw, Nootdorp, Wassenaar, Zoetermeer, het Westland, Leidschendam of Valkenburg (ZH). Ik ben gespecialiseerd in mediation op het gebied van echtscheidingen, familieconflicten en bij mediation in de gezondheidszorg, maar ook in tal van andere vormen van mediation. Voor veel mensen is mediation bij klachten in de gezondheidszorg nog een onbekend terrein maar mediation kan ook hier heel goed worden ingezet. Of het nu klachten zijn over de gekregen zorg, een plaatsing van een familielid in een verpleeghuis, uw vraagtekens bij een diagnose en meer.  Een goed gesprek kan de zaken ophelderen.

Wat kan ik, als mediator in Voorburg voor u betekenen bij een echtscheiding?

Een vrijblijvend gesprek, waar geen kosten aan verbonden zijn, kan over deze vraag al snel duidelijkheid verschaffen. U krijgt dan uitleg over de mogelijkheden, die ik u te bieden heb. Het conflict zelf, bespreken wij als beide partijen kiezen voor mediation. In overleg met u, regel ik de zaken die komen kijken bij een echtscheiding. Indien nodig vraag ik een externe deskundige voor advies. Vervolgens maak ik een analyse van uw problemen en begeleid de gesprekken. Aansluitend verzamel ik zo veel mogelijk informatie over de mogelijkheden bij het zoeken naar een oplossing die juridisch haalbaar is.

Ook bij een familieconflict is een mediator in Voorburg voor veel mensen een nog onbekende mogelijkheid. Dat is jammer, want een onafhankelijke derde kan heel goed bij diverse familieproblemen bemiddelen. Bijvoorbeeld bij een ruzie, een erfenis of een taakverdeling binnen het familiebedrijf. Ook hier is het  maatwerk. U geeft het tempo en de grens aan. We gaan samen in gesprek en bewandelen stap voor stap de weg naar een oplossing.

Daarom alle reden om ook in Voorburg voor Baijer Mediation te kiezen:

  • - Ik ben een zeer ervaren gesprekspartner
    - Ik heb een resultaat gerichte aanpak voor de korte en lange termijn
    - Moeilijke onderwerpen en emoties ga ik niet uit de weg, integendeel
    - Geen wachtlijst , indien u een boodschap achterlaat neem ik  binnen 24 uur contact op
  • - ’s Avonds en in het weekend afspreken is geen bezwaar en zonder meerprijs